Matematik

y=ax+b

15. december 2015 af Clarkey (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej,

Hvis y=a*x+b, hvad er så x? Altså hvordan defineres det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. december 2015 af nera (Slettet)

x er et variabel


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. december 2015 af mathon

x er den uafhængigt varable.


Skriv et svar til: y=ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.