Matematik

Trekantsberegning- PLEASE hjælp!!!

23. december 2015 af Alex999 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Trekant ABC er retvinklet med C = 90 grader. Beregn de manglende sider og vinkler når..

1) A = 43 grader og c = 5

2) B = 25 grader og a = 19

3) c = 12,643 og b = 4,719


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. december 2015 af mathon

1)
          a=c\cdot \sin(A)
          b=c\cdot \cos(A)

         B=90^{\circ}-A


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. december 2015 af mathon

2)
          c=\frac{a} {\cos(B)}
          b=\sqrt{c^2- a^2}

         A=90^{\circ}-B


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. december 2015 af mathon

3)
          a=\sqrt{c^2- b^2}

         A=\sin^{-1}\left (\frac{a}{c} \right )

         B=90^{\circ}-A


Brugbart svar (0)

Svar #4
23. december 2015 af Soeffi

#0.

Vedhæftet fil:Untitled.png

Svar #5
26. december 2015 af Alex999 (Slettet)

omg tusind taak!!


Skriv et svar til: Trekantsberegning- PLEASE hjælp!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.