Studievalg og videregående studie

Civilingeniør uddannelse

29. december 2015 af jihudsif (Slettet)

Hvis man læser til en civilingeniør uddannelse, men så finder ud af at man har lyst til at arbejde i stedet efter en bachelor - hvilken grad har man så færdiggjort er man så bachelor of engineering? 

Men er arbejdsmulighederne store med en bacheloruddannelse?  


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2015 af Jegvedingenting

En ingeniørstuderende der opnår bachelorgraden kaldes for en diplomingeniør. Hvis jeg ikke tager fejl. Og hvor store arbejdsmuligheder man har med en bachelor, kommer an på hvilken ingeniøruddannelse det er. En maskiningeniør kan fx nøjes med den titel. En kemiingeniør har oftest taget kanditaten med på grund af prestigen på det område og de faglige krav der stilles.

Svar #2
29. december 2015 af jihudsif (Slettet)

Men nu læser jeg bæredygtigheds design som er en civilingeniør uddannelse. Men hvis jeg har tænkt mig at finde et arbejde efter bachelorgraden så vil jeg i princippet ikke have et bevis hvor der står diplomingeniør. Diplomingeniøruddannelserne har deres egne uddannelse hvor der også indgår praktik det gør der jo ikke i mit tilfælde. Selvom jeg har en valgt en civilingeniør uddannelse så vil jeg da ikke blive kaldt for diplom for en bachelorgrad? 

Diplomingeiør = 3.5 år

Bachelor = 3 år

Civil = 5 år. 


Brugbart svar (1)

Svar #3
29. december 2015 af Jegvedingenting

I see. Jeg beklager for fejlen. I så fald synes jeg du skal kontakte det universitet, du vil starte på. Der får du med sikkerhed den bedste vejledning. Prøv eventuelt e-vejlederen.

Skriv et svar til: Civilingeniør uddannelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.