Matematik

Isolere på TI-NSPIRE CX (Cas) lommeregner

03. januar 2016 af zehraa (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heeeeeey

Tænkte på om det var muligt at isolere en ligning på cas? Jeg er godt klar over at man kan solve, men på maple kan man få isoleret en ligning. 

Eksempelvis hvis jeg gerne vil isolere P i ligningen:

P=20-2Q 

og den så ved hjælp af isolering fik formen:

Q=10-P

er det muligt på cas?


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2016 af PeterValberg

Eksempelvis hvis jeg gerne vil isolere P i ligningen:

P=20-2Q 

P er da isoleret i dit udtryk :-) 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. januar 2016 af PeterValberg

Hvis du i stedet ønsker at isolere Q, så er det muligt vha. solve()

(TI-nspire CAS)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Isolere på TI-NSPIRE CX (Cas) lommeregner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.