Fysik

sutteflaske

04. januar 2016 af bbhhbb (Slettet) - Niveau: A-niveau

hej nogen der kan hjælpe mig med opgave B 

ville være en stoor hjælp ;)

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. januar 2016 af peter lind

Brug at tilført energi Q = mmælk*cmælk*ΔT+mstål*cstål*ΔT  m står for de respektive masser, c for de respektive specifikke varmekapaciteter og ΔT er temperaturstigningen


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2016 af mathon

               m_{m\ae lk}=\frac{E}{c_{m\ae lk}\cdot \Delta T}-\frac{c_{staa l}}{c_{m\ae lk}}\cdot m_{staa l}

               m_{m\ae lk}=\frac{E}{c_{vand}\cdot \Delta T}-\frac{c_{staa l}}{c_{vand}}\cdot m_{staa l}


Skriv et svar til: sutteflaske

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.