Fysik

røntgenfysik

05. januar 2016 af Alexis2011 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej 

Er der en her herinde der kan hjælpe mig med noget røntgenfysik mod betaling :-)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2016 af Jerslev (Slettet)

Du kan jo starte med at skrive, hvad det handler om, og hvor problemerne opstår. Så kan du måske endda få hjælpen gratis.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. januar 2016 af mathon

f. eks.
           omvendt proportionalitet mellem energi og bølgelængde


                                    E\cdot \lambda =h\cdot c=1239{,}84\; eV\cdot nm 

                                     \lambda =\frac{h\cdot c}{|e|\cdot U}


Skriv et svar til: røntgenfysik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.