Matematik

Differentialregning

08. januar 2016 af aresiio (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Kan jeg få hjælp til dette?

Differentialkvotienten for f(x)=2x3-7x-In(x) i x0=1


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2016 af lars220000 (Slettet)

f'(x)=6x2-7-1/x -> f'(x)=6*12-7-1/1 =6-7-1 = -2 


Skriv et svar til: Differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.