Matematik

Diffrentialligninger

11. januar 2016 af NH123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Heyyy!!!

Er der nogen der ved hvordan man laver opg c??


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. januar 2016 af Soeffi

Hvad fik du som øvre grænse i b)?


Svar #2
11. januar 2016 af NH123 (Slettet)

#1

jeg fik 150


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. januar 2016 af Soeffi

#2 #1 jeg fik 150

Ved du hvilken type differentialligning eller hvilken type vækst, der er tale om?


Svar #4
11. januar 2016 af NH123 (Slettet)

#3

Nej det gør jeg ikke


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. januar 2016 af Soeffi

#4

Der er tale om logistisk vækst hvorom, der gælder, at den største vækst finder sted, når man er ved halvdelen af den øvre grænse. Dvs. ved P = 75. Man får: (dP/dt)max = 0,0015·75·(150 - 75) = 0,0015·752 = 8,44 guppyer/uge.


Brugbart svar (0)

Svar #6
12. januar 2016 af PeterValberg

#0 Se eventuelt denne side [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Diffrentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.