Fysik

Frekvens af lys

12. januar 2016 af Bubblegum17 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal beregne frekvensen af lys med bølgelængden 587,56 nm. Kan det godt passe at formlen er:  388,87/3,00*108. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. januar 2016 af mathon

                                     f\cdot \lambda =c

                                     f =\frac{c}{ \lambda}

                                    f =\frac{2{,}99792\cdot 10^8\; \tfrac{m}{s}}{ 587{,}56\cdot 10^{-9}\; m}=5{,}10233\cdot 10^{14}\; Hz


Skriv et svar til: Frekvens af lys

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.