Matematik

lineær funktion

12. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,  jeg har fået denne opgave for som jeg ikke rigtigt kan finde ud af. 

Jeg har problemer med opgave b,c,d. Opgave a er den graf i kan se nederst på vedlagt billede. 

På forhånd tak

Mikkel


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
12. januar 2016 af denforviredeelev (Slettet)

Kan du hjælpe Peter Valberg? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2016 af PeterValberg

c) f(x+2) - f(x) er funktionstilvæksten, når x forøges med 2

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2016 af 123434 (Slettet)

f(x)=5x+19

Bestem f(x+1)-f(x)

f(x+1)=5(x+1)+19=5x+5+19=5x+24

f(x)=5x+19

f(x+1)-f(x)=5x+24-(5x+19)=5x+24-5x-19=5

Når x vokser med 1, så vokser y med 5


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. januar 2016 af mathon

                     for en lineær funktion
                                 y=\bold{\color{Red} 5}x+b
gælder når x forøges med k

                                 \Delta y=f(x+k)-f(x)=k\cdot \bold{\color{Red} a}    som du tidligere fik vist.


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.