Matematik

differentialligning

17. januar 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej er der nogen der kan bekræfte om jeg har løst opgaven rigtig? får selv y=-2+37e^4x

Vedhæftet fil: 3.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. januar 2016 af PeterValberg

Opgaveteksten tak!

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
18. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

Hej Peter

Her er den..

Vedhæftet fil:dif.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
18. januar 2016 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. januar 2016 af PeterValberg

Med CAS-værktøj (TI-nspire)

desolve(y'=2y-4 and y(-0.5)=3,x,y)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #5
18. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

Er ikke sikker på jeg er med

Svar #6
18. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

kan ikke se resultatet


Brugbart svar (0)

Svar #7
18. januar 2016 af PeterValberg

Jeg havde ikke givet dig resultatet, bare indtastningen i TI-nspire CAS :-)

Men her er min udregning med ovennævnte CAS-program...

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #8
18. januar 2016 af Ellapigen (Slettet)

Mange tak! Prøver at se hvordan jeg kan få det resulat

Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.