Matematik

Hej er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave. :)

20. januar 2016 af Zeynoa (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej er der nogle som kan hjælpe med 5.11 opgave A
Hvordan kan jeg beregne siden a når jeg kun har den ene side c = 9,5 og A = 39.7 grader ?
Vedhæftet fil: image.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2016 af SådanDa

Du ved at sin(v)=modstående katete/hypotenusen, så lad v være vinklen A, den modstående katete er a og hypotenusen er c, så får du:

sin(39,7º)=a/9,5, denne ligning kan da løses for a? :)


Svar #2
20. januar 2016 af Zeynoa (Slettet)

Tak for hjællpen :)

Skriv et svar til: Hej er der nogle som kan hjælpe mig med denne opgave. :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.