Matematik

Reducere

20. januar 2016 af johnlls (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Regn dem meget gerne ud, og skriv evt. hvad i har gjort!! nødstilfælde

Hæv paranteser og reducer

(a - 8) + (4a + 9) =

(3x + 5) - (x + 1) =

Gang ind i paranteser og reducer

8 + 3(2x -2)

2x - 2(4x - 3)

Gang paranteser med hinanden og reducer

(x + 1) * (x + 1) =

(2x-1) * (x + 2)

4x - 4 < 0 har løsningen =

4 < x + 4 < 16 har hvilken løsning?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. januar 2016 af StoreNord

Kan du slet ikke noget af det selv?

4<x+4<16     <=>    0<  x  <12

4x - 4 < 0       <=>       4x<4      <=>       x<1


Svar #2
20. januar 2016 af johnlls (Slettet)

Jo jeg har lavet noget af det nu :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. januar 2016 af StoreNord

Ja det ser man tydeligt.


Skriv et svar til: Reducere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.