Fysik

Regning med enheder

26. januar 2016 af vejvad14 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan løser man denne opave??

Regn enheden Ω tilbage til grundenheder (benyt, at Ω er V/A


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. januar 2016 af mathon

         \Omega =\frac{V}{A}=\frac{J}{A^2\cdot s}=N\cdot \frac{m}{A^2s}=\frac{kg\cdot m}{s^2}\cdot \frac{m}{A^2s}=\frac{kg\cdot m^2}{A^2\cdot s^3}


Svar #2
26. januar 2016 af vejvad14 (Slettet)

Tak 


Skriv et svar til: Regning med enheder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.