Fysik

Bølger-lyd

28. januar 2016 af stravo22 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Håber at der er nogen der kan hjælpe.. Jeg har glemt hvordan jeg isolere I ud fra denne formel.. I får lige opgaven...,

Hvordan bruger man formlen for Lydstyrke til at beregne lydintensiteten hvis man kender lydstyrken?

Mine angivet værdi er: L= 80 dcb


Svar #1
28. januar 2016 af stravo22 (Slettet)

L=10*log (I/I0)db


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. januar 2016 af peter lind

Divider ligningen med 10 og brug at 10y er den inverse til Log funktionen


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2016 af Eksperimentalfysikeren

Og så mangler der lige: I0 = 1pW/m2.


Svar #4
24. marts 2016 af stravo22 (Slettet)

Jeg fik ikke sagt tusind tak :) 


Skriv et svar til: Bølger-lyd

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.