Kemi

Kemi

29. januar 2016 af Anne857 (Slettet) - Niveau: B-niveau

En der vil hjælpe med vedhæftede? Tak på forhånd :)

Vedhæftet fil: Morfin i valmuer.pdf

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. januar 2016 af mathon

b)
           \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! \! M(morfin)=SUM\left ( \left \{ \left. 17,19,1,3 \right \} \right.\cdot \left \{ \left. 12.011,1.008,14.007,15.999 \right \} \right. \right )\; \tfrac{g}{mol}=285{,}343\; \tfrac{g}{mol}

                          \left [ mor\! fin \right ]_{m\ae ttet}=\frac{\frac{0{,}2\; g}{285{,}343\; \tfrac{g}{mol}}}{1{,}0\; L}=7{,}009\cdot 10^{-4}\: M


Svar #2
29. januar 2016 af Anne857 (Slettet)

hvad med a og c?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. januar 2016 af mathon

a)
              Er en simpel optælling.

c)
              pOH=\frac{1}{2}\cdot \left ( pK_b-\log(\left [ B \right ]) \right )
 


Svar #4
29. januar 2016 af Anne857 (Slettet)

Der står jeg skal VISE det, hvordan det?


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. januar 2016 af mathon

…ved brug af bilag 3.


Skriv et svar til: Kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.