Matematik

promille

02. februar 2016 af Pboel (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hvordan regner jeg ud hvad 2,5 promille er af 50.000 kr ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. februar 2016 af mathon

        \frac{2{,}5}{1000}\; af\; 50.000

        \frac{1}{1000}\; af\; 50.000=50

        \frac{2{,}5}{1000}\; af\; 50.000=\; ?


Brugbart svar (1)

Svar #2
02. februar 2016 af mette48 (Slettet)

promille betyder pr 1000


Skriv et svar til: promille

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.