Matematik

Kn = ko * (1+r)^n

05. februar 2016 af helpmeeeee (Slettet) - Niveau: C-niveau

Sidder fast i denne her opgave - jeg kan ikke se hvor jeg laver fejlen henne. Jeg mangler ikke særlig meget fra det rigtige facit. 

Vedhæftet fil: Matematik HJÆÆÆÆLP.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2016 af SuneChr

Med halvårlig rentetilskrivning á 1,5% bliver udtrykket i stedet       K30 = 10060·1,01530


Svar #2
05. februar 2016 af helpmeeeee (Slettet)

Men hvor er parentesen så henne? Jeg forstår det ikke :(


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. februar 2016 af SuneChr

Renten tilskrives to gange årligt. Derfor bliver der 30 rentetilskrivninger men til kun den halve %-sats.
1,01530 = (1 + 1,5/100)30
b)  Find r af     (1 + r)15 = 1,01530


Svar #4
05. februar 2016 af helpmeeeee (Slettet)

Nååår for den da. Hvad så med b'eren den forstår jeg heller ikke? Mit facit giver heller ikke det rigtige :(


Brugbart svar (0)

Svar #5
06. februar 2016 af Eksperimentalfysikeren

Der tilskrives renter havlårligt, hvilket er det samme som 2 gange om året. Det, du skal regne ud er, hvor meget, der på denne måde bliver tilskrevet på et år.


Skriv et svar til: Kn = ko * (1+r)^n

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.