Matematik

solve

06. februar 2016 af bokaj123 - Niveau: A-niveau

Hvordan løses denne lille ligning

1000=1067*(1+x)^-1

mest potensen jeg ikke kan huske hvordan klare.  x^-1 = 1/x men hvad med (1+x)^-1 ? :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. februar 2016 af SuneChr

1000=\frac{1067}{1+x}
Gang med (1 + x) på begge sider.
 


Skriv et svar til: solve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.