Matematik

Højden i en cylinder?

15. februar 2016 af Steinarjakobsen (Slettet) - Niveau: 7. klasse
Jeg skal finde højden i en cylinder? Rumfang er 1200m3. Diameter 8 m. pi 3. Hvordan stiller jeg stykket op? Eller regner det ud?

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. februar 2016 af mathon

Benyt rumfangsformlen:

                                                 V_{cyl}=h\cdot \frac{\pi }{4}\cdot d^2

                                                  h=\frac{4\cdot V_{cyl}}{\pi \cdot d^2}

                                                  h=\frac{4\cdot (1200\; m^3)}{\pi \cdot (8\; m)^2}


Skriv et svar til: Højden i en cylinder?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.