Matematik

Hjælp!!!!! SSO aflevering i morgen

18. februar 2016 af BRMichaelsen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej allesammen

Jeg sidder her dagen før jeg skal aflevere SSO opgave i matematik, helt rundt på gulvet; og tror jeg har fået set mig blind på alt det matematik, så jeg har lige 2 spørgsmål jeg meget gerne vil have noget hjælp til

1)

Undersøg om funktionen f(x) = kvadratroden af x er kontinuert i x0=4

2)

Differentier funktionen f(x)=ln(x)/x, x>0

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. februar 2016 af SuneChr

1)  Undersøg om begge grænseværdier for  f (x) eksisterer
     for x → 4-  og  for x → 4+ 
     Gør de begge det, og er grænseværdierne den samme, er f kontinuert for x = 4
2)  Benyt differentiationsreglen for differentiation af en brøk. 


Svar #2
18. februar 2016 af BRMichaelsen (Slettet)

1) kan du eventuelt forklare lidt mere, er helt blank, kan dårligt nok regne 2+2 ud i dag, har siddet med det her i en uge nu

 2) er bare brøkreglen jeg skal bruge ikke?


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. februar 2016 af SuneChr

1) Kan ikke, på vegne af portalen, hjælpe mere i en opgave der skal afleveres.
Du kan læse om kontinuitet og grænseværdi og i 2) Ja, du skal bruge brøkreglen.


Svar #4
18. februar 2016 af BRMichaelsen (Slettet)

okay det er helt i orden, tak for hjælpen 


Skriv et svar til: Hjælp!!!!! SSO aflevering i morgen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.