Kemi

oxoniumionkoncentration hjæælp!!! kemi

21. februar 2016 af iisommerii (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er oxoniumionkoncentration i opløsningerne, hvor

a) [OH-?]=1,0*10-4?M

b) [H3O+]=3,7*10-11?M

jeg har brug for hjælp til at løse dem på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2016 af mathon

a)
    ved 25°C:
                          \left [ H_3O^+ \right ]=\frac{10^{-14\; M^2}}{\left [ OH^- \right ]}

b)
       ???       


Svar #2
21. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

Jeg har fået en facit liste af min lærer og den siger ..

a) [H3O+] = 1,0 · 10^-8M.

b) [H3O+] = 1,32 · 10^-4 M.

Brugbart svar (0)

Svar #3
21. februar 2016 af mathon

b)
           "Hvad er oxoniumionkoncentration i opløsningen"
             hvor
                         \left [ H_3O^+ \right ]=3{,}7\cdot 10^{-11}\; M\; ??


Svar #4
21. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

Hvor skal du glemme vi skal finde oxoniumkoncentrationen i opløsningen

Svar #5
21. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

jeg har vist lavet en lille fejlskrivning opgaverne ser således ud

a) [OH-]=1,0*10-6?M

b) [OH-]=7,6*10-11?M

beklager min fejl


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. februar 2016 af mathon

b)
    ved 25°C:
                          \left [ H_3O^+ \right ]=\frac{10^{-14\; M^2}}{\left [ OH^- \right ]}=\frac{10^{-14}\; M^2}{7{,}6\cdot 10^{-11}\; M}
        


Svar #7
21. februar 2016 af iisommerii (Slettet)

Det står ikke i den facit liste jeg har fået af min lærer! Jeg skal ikke finde gradtallet

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. februar 2016 af mathon

Formlerne gælder kun ved 25°C.


Skriv et svar til: oxoniumionkoncentration hjæælp!!! kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.