Matematik

Trigonometri

21. februar 2016 af simo99 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg skal beregne siden CD i en trekant BCD

Jeg er oplyst at siden c er 4.05, at trekanten har et areal på 8,7 og at vinkel D er 56 grader 

Er der nogen som kan hjælpe? Er lidt usikker på om jeg måske kan isolere noget i areal formlen? 


Brugbart svar (1)

Svar #1
21. februar 2016 af mathon

Trekantareal T:
                                \frac{1}{2}\cdot b\cdot c\cdot \sin(D)=T

                                b=\frac{2T}{c\cdot \sin(D)}=\left | CD \right |


Svar #2
21. februar 2016 af simo99 (Slettet)

Kæmpe hjælp tak! 

Nu kan jeg aflvere min opgave. 


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.