Matematik

Fsa - Popcorn

21. februar 2016 af math875k (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej Alle

Jeg sidder med en aflevering, og mangler simpelthen lidt hjælp til et par af opgaverne :)

Opg. 5.2 - FSA popcorn

Ved salg af popcorn i små bægre kan udgifterne udtrykkes ved ligningen: x er antallet af bægre 1 I

y er den samlede udgift i kroner 1 

500 er prisen i kroner for at leje popcorninaskinen

y: 2°25X + 500

 Tegn i et koordinatsystem som det viste det grafiske billede af ligningen. De små bægre sælges til 10 kr. stykket. - Er lavet

De små bægre sælges til 10 kr. stykket

Nu kommer det jeg ikke kan fiinde ud af:

Tegn i samme koordiriatsystem grafen for den funktion, som er et udtryk for indtægterne fra salget af de sma bægre. - Kan ikke finde ud af / HJÆLP!!!

Opg. 5.3 - FSA Popcorn

Angiv ligningen for indtægterne. - Hjælp

På for hånd tak! :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. februar 2016 af StoreNord

Salg:                   y(x)=10x + 0          ; i samme koordinatsystem som udgifterne.

Indtægterne må være salg minus udgifter.

10x + 0  minus 2°25X + 500   =   10x +0 - 2,25x - 500   =   7,5x - 500


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. marts 2023 af jasmin053

hej


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2023 af StoreNord

Hej Jasmin


Skriv et svar til: Fsa - Popcorn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.