Fysik
JOULE!!
26. februar 2016 af
mmwhatchasay
-
Niveau: C-niveau
Hej allesammen,
Jeg har i mit forsøg beregnet potentiel energi med formlen a*h*m hvor jeg har haft massen i gram. Hvad bliver enheden på energien så?
Tak!!
Jeg har i mit forsøg beregnet potentiel energi med formlen a*h*m hvor jeg har haft massen i gram. Hvad bliver enheden på energien så?
Tak!!
Svar #2
26. februar 2016 af hesch (Slettet)
#0: Det kan du jo regne ud:
g (a) kan have enheden [m/s2]
h kan have enheden [m]
m har enheden [g]
Enheden for Joule er kgm2/s2
Enheden for m*g*h bliver g * (m/s2) * m = gm2/s2 = 0,001 Joule, fordi 1 g / 1 kg = 0,001.
Skriv et svar til: JOULE!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
