Fysik

Eldiagram

26. februar 2016 af Arccossintan (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg har vedhæftet et billede af et eldiagram, og jeg skal udregne strømmene IAB, IBE, ICD og IEF.

Jeg ved at spændingen er 10 V og at R1 = 3 ohm og at R2 = 4 ohm.

Kan mine resultater passe:

IAB = 5,83333 A

IEF = 5,83333 A

IBE = 3,33333 A

ICD = 2,5 A


Svar #1
26. februar 2016 af Arccossintan (Slettet)

Jeg vedhæfter lige billedet :)

Vedhæftet fil:Unavngivet.png

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2016 af hesch (Slettet)

Ja, det er rigtigt, men dit spørgsmål er i stil med:

Er der nogen der vil rette min danske stil?

Efter min mening er SP's formål at vejlede og at svare på specifikke (forståelses)spørgsmål, ikke at rette opgavebesvarelser, for det har du jo din lærer til.


Skriv et svar til: Eldiagram

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.