Matematik

y=ax+b

29. februar 2016 af princess1967 (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan isolere man a og b i en lineær funktion der hedder y = ax + b


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. februar 2016 af 123434 (Slettet)

Isolerer b i y=ax+b

y=ax+b

y-ax=ax+b-ax

b=y-ax

Isolerer a i y=ax+b

y=ax+b

y-b=ax+b-b

y-b=ax

(y-b)/x=ax/x

a=(y-b)/x


Skriv et svar til: y=ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.