Historie

Problem med produkt....

06. marts 2016 af RoseAmalia (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej alle sammen. Jeg/vi skal lave en fremlæggelse om Absalon.

Min arbejdsmakker og jeg er meget ambitiøse omkring vores arbejde... Vi ønsker derfor begge at lave et produkt der håndværksmæssigt er veludført og vi ønsker også det kommer til at skabe en helhed  i vores fremlæggelse. Der er bare et problem...
Vi kan ikke komme i tanke om noget der er helt vildt godt og vil være et super fedt produkt! Derfor vil vi nu spørge jer om i har nogle ideer? Uanset hvor dumt I end synes det lyder i forhold til vores emne, så bare fyr løs!

På forhånd mange tak for jeres hjælp! :) 
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2016 af MHR1993 (Slettet)

#0

Definér begrebet produkt. Skal det være en aktivitet, et arbejdsark o. lign.?


Svar #2
11. marts 2016 af RoseAmalia (Slettet)

Hej MHR1993...
Der er ingen grænser for hvordan vores produkt skal være. Vi er bare lidt tidspresset og vi har ingen idé om hvordan eller hvad vores produkt skal være. Vi skal fortælle om Absalon, hvad han har udrettet osv. 
Vi kan i den forbindelse ikke rigtig se nogle muligheder, der kan leve til de krav vi har sat til os selv og de krav vi har fået fra skolen. 
Vi har sat os selv det mål at tænke mere kreativt, men det formår vi bare ikke... Derfor har vi brug for hjælp til at være mere kreative osv. Vi håber virkelig du kan hjælpe... :) 


 


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. marts 2016 af MHR1993 (Slettet)

#2

Det er altid godt at lave et arbejdsark. Et arbejdsark er fx spørgsmål / begreber der skal besvares. Når I nu skal fortælle om Absalon, kunne et spørgsmål fx være "Hvilken by grundlagde Absalon?" el. "Hvilket (dom)sogn var han biskop for?". Andre spørgsmål kunne fx være "Hvad er en biskop?" el. "Hvad er et (dom)sogn?".

Sørg for at samle op på arbejdsarket in plenum (dvs. 'i fællesskab', 'fælles'). Dette kan naturligt lede til en diskussion, fx "Hvorfor skal det defineres på den måde?", "Kan det defineres sådan?" osv.

Hvis I vælger et arbejdsark, kan I fx selv have lavet et hvor I selv svarer på spørgsmålene som de kan få adgang til efter fremlæggelsen; dette kan jo også give anledning til en diskussion.

Skal I være rigtigt kreative, kunne I måske prøve at inddrage julekalenderen Absalons Hemmelighed og diskutere hvad der er godt - og dermed også hvad der er mindre godt - ved julekalenderen. Er den fx historisk korrekt eller ej? Hvordan formidler den? osv.


Skriv et svar til: Problem med produkt....

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.