Fysik

Radioaktivitet

06. marts 2016 af mussi9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg ville spørge om der er en der vil hjælpe mig med denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2016 af Heptan

Ifølge wiki er grænseværdien 50 mSv i et enkelt år.

Benyt at   1 mSv = 1000 µSv.

Dvs. 50 mSv = 50 000 µSv. Anders må altså flyve 50 000 µSv/(5 µSv/time) = 10 000 timer


Svar #2
07. marts 2016 af mussi9 (Slettet)

Hvor kommer 50mSv fra? 


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2016 af Heptan

Ifølge wiki er grænseværdien 50 mSv i et enkelt år.


Skriv et svar til: Radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.