Fysik

Luftpudevogn

07. marts 2016 af StudyHard100 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej. Hvilken en af Newtons love kan bruges til at beskrive en luftpudebane hvor et lod trækkes nedad og derved trækkes vognen henad? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af hesch (Slettet)

Σ F = m * a


Svar #2
07. marts 2016 af StudyHard100 (Slettet)

Kan du evt forklare hvorfor ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2016 af hesch (Slettet)

Næ, egentlig ikke, for du skriver ikke hvilken funktion der skal beskrives:  acceleration/hastighed/position, men med den angivne lov, kan du bestemme accelerationen:

a = ΣF / m     →

v(t) = ∫ a dt  = a * t + v0

p(t) = ∫ v(t) dt = ½ * a * t2 + v0* t + p0


Skriv et svar til: Luftpudevogn

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.