Matematik

Reducering

07. marts 2016 af MariaJK (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har siddet fast i lang tid nu. Er der en der kan hjælpe? 

Min lommeregner vil ikke regne det ud.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. marts 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. marts 2016 af mathon

    (8+1)^{\frac{3}{2}}=\left (9^{\frac{1}{2}} \right )^3=3^3=27

    2\cdot (1+1)^{\frac{3}{2}}=2\cdot 2^{\frac{3}{2}}=2^{\frac{5}{2}}=2^{\frac{4}{2}}\cdot 2^{\frac{1}{2}}=4\sqrt{2}

    \frac{8^2}{2}+8=32+8=40


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.