Fysik

Radioaktivitet

08. marts 2016 af mussi9 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der en venlig sjæl, der vil hjælpe mig med denne opgave? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. marts 2016 af mathon

                               _{84}^{210}\textrm{Po}\; \rightarrow \; _{82}^{206}\textrm{Pb}\; +\; _{2}^{4}\textrm{He}


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. marts 2016 af mathon

               N(t)=6{,}0\cdot 10^{12}\cdot \left ( \frac{1}{2} \right )^{\frac{t}{138{,}38}}    når tiden t måles i døgn.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. marts 2016 af mathon

eller
   om du hellere vil:

               N(t)=6{,}0\cdot 10^{12}\cdot 0{,}995004^t      når tiden t måles i døgn
           


Skriv et svar til: Radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.