Mediefag
Eksponential model
08. marts 2016 af
BoLarsen00 (Slettet)
-
Niveau: C-niveau
holdbarheden af madvarer afhænger af den temperatur de opbevares ved. Denne sammenhæng kan for en bestemt madvare beskrives ved=
t
H(t) =16,83 * 0,862
Hvor t er temperaturen i (°C) og H(t) er holdbarheden (målt i døgn)
A: Hvad fortæller tallene 16,83 og 0,862?
B: hvor længe kan madvaren holde i køleskabet 5(°C)
t
H(t) =16,83 * 0,862
Hvor t er temperaturen i (°C) og H(t) er holdbarheden (målt i døgn)
A: Hvad fortæller tallene 16,83 og 0,862?
B: hvor længe kan madvaren holde i køleskabet 5(°C)
Svar #1
08. marts 2016 af Stats
Mediefag???
Hvis der menes H(t) = 16,83·0,862t, så kan madvaren holde sig 16,83 dage når det bliver sat ind i køleskabet ved en temperatur på 0 grader og holdbarheden falder med (0,862 - 1) = -13,8% for hver positiv grad.
Ved en temperatur på 5 grader
H(5) ≈ 8 dage
- - -
Mvh Dennis Svensson
Skriv et svar til: Eksponential model
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
