Fysik

Shuntmotor o/min

11. marts 2016 af Teko123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej!
Nogen der kan fortælle mig hvordan jeg beregner omdrejnings tallet?


Jeg har en Shuntmotor som er UN = 440 V IY = 65 A og n1/1 = 1680 o/min
RSh = 143 Ohm
Rav = 0,3 Ohm
Ub = 2 V

Shuntmotoren bliver nu belasted med IY = 40A
Beregn den nye omdrejnings tal.
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. marts 2016 af hesch (Slettet)

Hvad menes der med  "IY" og "n1/1" ?

I din bog er sådanne notationer sikkert forklaret, men den bog har vi andre jo ikke.


Skriv et svar til: Shuntmotor o/min

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.