Matematik

Reducering

13. marts 2016 af Hyggg (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogle klogehovede som kan hjælpe mig med at reducere dette:

8*a3*b*a-2/(2*b)2


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2016 af mathon

              \frac{2^3\cdot a^{3-2}\cdot b}{2^2\cdot b^2}=2^{3-2}\cdot a^{3-2}\cdot b^{1-2}


Skriv et svar til: Reducering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.