Fysik

F=m/a

14. marts 2016 af sebkn (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad står F for i formlen: F=m/a 

Vh.

Sebastian Krogh


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. marts 2016 af OliverHviid

Mener du F=a*m??


Svar #2
14. marts 2016 af sebkn (Slettet)

Ja


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. marts 2016 af OliverHviid

F er kraften.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. marts 2016 af SuneChr

\overrightarrow{F}=m\cdot \overrightarrow{a}
F er dén kraft, målt i N, som giver massen m kg en acceleration på a m/s2


Brugbart svar (0)

Svar #5
15. marts 2016 af mathon

      Force = kraft


Svar #6
15. marts 2016 af sebkn (Slettet)

Tak :)))))


Skriv et svar til: F=m/a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.