Matematik

Grafer

15. marts 2016 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: B-niveau

Graferne for f(x) = 5 - xog g(x) 4/x afgrænser en punktmængde.

a) Løs f(x) = g(x).

b) Beregn denne punktmængdes areal.


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. marts 2016 af mathon

                5-x^2=\frac{4}{x}\; \; \; \; \; \; x\neq 0

                5x-x^3=4

                x^3-5x+4=0    bl.a. med roden x=1
hvoraf:
                (x-1)\cdot (x^2+x-4)=0
 


Svar #2
15. marts 2016 af Needhelptak (Slettet)

Er det opgave a? Forstår ikke helt


Skriv et svar til: Grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.