Matematik

bestem linjestykket

16. marts 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der kan hjælpe? 

På forhånd tak 

william 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. marts 2016 af StoreNord

cosB=\frac{hosliggende \; katede}{hypotenusen}

Du ved også at   sinB=\tfrac{modst aa ende}{hypotenusen}


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. marts 2016 af Soeffi


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. marts 2016 af Soeffi

tan(\angle ABC)=\frac{\sqrt{20}}{4} \Rightarrow \angle ABC=tan^{-1}(\frac{\sqrt{20}}{4})=48,19^o

Vedhæftet fil:Untitled2.png

Skriv et svar til: bestem linjestykket

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.