Matematik

differentialregning

26. marts 2016 af bohemi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg er gået helt i stå ved denne opgave.

er der nogen der ved hvordan jeg griber den an?

Mvh

Vedhæftet fil: spørgsmål 12.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. marts 2016 af mathon

         f{\, }'(t)=-15\cdot e^{-0,32t}\cdot (-0{,}32)

         f{\, }'(t)=4{,}8\cdot e^{-0,32t}

hvis eksponenten er aflæst forkert, må du lige rette udtrykket til.


Svar #3
26. marts 2016 af bohemi (Slettet)

Jeg kan se der skal stå 0,12 :)

Tak. Jeg forstår bare ikke hvordan du er kommet derhen og hvad jeg nu skal gøre? :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. marts 2016 af mathon

tilretning:

         f{\, }'(t)=-15\cdot e^{-0,12t}\cdot (-0{,}12)

         f{\, }'(t)=1{,}8\cdot e^{-0,12t}


Svar #5
26. marts 2016 af bohemi (Slettet)

Super. tusind tak. forstår det nu tror jeg :)


Skriv et svar til: differentialregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.