Matematik

differentialligning

28. marts 2016 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogle der kan hjælpe mig med at løse denne opgave på CAS. Kan det passe, at t = 12,36 sekunder er farten 1000 m/s

Vedhæftet fil: differentialligning.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. marts 2016 af mathon

                             v(t)=\frac{4{,}905\cdot t^2+152{,85\cdot t}}{15-t}\; \; \; \; \; \; \; 0\leq t\leq 14

                             1000=\frac{4{,}905\cdot t^2+152{,85\cdot t}}{15-t}\; \; \; \; \; \; \; 0\leq t\leq 14

                                          t=12{,}3611\; s

Ja det passer.


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. marts 2016 af SuneChr

Ja.

t=\frac{5\sqrt{649345249}-115285}{981}=12,3611...


Skriv et svar til: differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.