Matematik

Analytisk plangeometri

29. marts 2016 af Sarah45 (Slettet) - Niveau: B-niveau

1.) Bestem ved beregning koordinaterne til midtpunktet af linjerne CD når:

C(-1,-4)

D(7,9)

Giver dette: M= (-1+7/2, -4+9/2)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2016 af mathon

Dette giver
                       M=\left ( \frac{\left (-1+7 \right )}{2}; \frac{\left (-4+9 \right )}{2}\right )=\left ( 3\, ;\frac{5}{2} \right )


Svar #2
29. marts 2016 af Sarah45 (Slettet)

Men svarer det til:

(0.5;2.5)?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. marts 2016 af mathon

   Nej - du skal huske parenteserne
                                                                ( (-1+7)/2 ; (-4+9)/2 )
                                                            
             


Brugbart svar (0)

Svar #4
29. marts 2016 af mathon

Det kunne være forklaringen på de andre midtpunktsfejlberegninger.


Svar #5
29. marts 2016 af Sarah45 (Slettet)

Kunne jeg evt. få hjælp til median c?


Brugbart svar (0)

Svar #6
29. marts 2016 af mathon


Skriv et svar til: Analytisk plangeometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.