Fysik

Laplace transformation

30. marts 2016 af Searchmath (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående
Hej

Hvordan laver man en laplace transformation, når man har en graf. Hvad er vigtigt at bemærke?
Man skal i hvert falde aflæse funktionen, og hvad gør man så med funktionen?

Svar #1
30. marts 2016 af Searchmath (Slettet)

Eksempelvis denne graf, hvordan kan man aflæse hvilken funktion den har?
Vedhæftet fil:image.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2016 af hesch (Slettet)

#1:  Tegn en funktion:

f(t) = 1 for  0<t<2

f(t) = -2 for  2<t<3

f(t) = 0 for  t>3

f(s) = 1/s - e-2s/s - 3e-2s/s + 2e-3s/s.   ( Tjek lige om det er rigtigt ).

Din graf, g(t) ( i #1 ) er integralet af f(t), hvorfor  g(s) = f(s)/s


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2016 af hesch (Slettet)

#3:  Ad:  f(s) = 1/s - e-2s/s - 3e-2s/s + 2e-3s/s.   ( Tjek lige om det er rigtigt ).

Skulle have været

f(s) = 1/s - e-2s/s - 2e-2s/s + 2e-3s/s. 


Skriv et svar til: Laplace transformation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.