Matematik

Problemregning

31. marts 2016 af Weicher1 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Jeg skal finde ud af hvor lang tid det tager for en lastbil at tage en lufthavns tur og turen hjem til sygehuset, og farten i gennem byen er 40 km/t og på lufthavnen køre ambulancen 60 km/t men jeg ved ikke hvordan jeg skal regne det og heller ikke hvilken formel jeg skal bruge om jeg skal bruge y = 3x om den kan bruges eller om jeg skal tage en helt anden og x betyder kørte km og y betyder tid i min.

Håber jeg får et hurtigt svar det er til i morgen så svar please fredag d 3 - 1 - 2016 skal den aflevers.


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2016 af Sarah45 (Slettet)

y= 3

y= -1,2x + 8,4

Vi finder skæringspunktet. Vi sætter dem op i mod hinanden:

3=-1,2x+8,4

1,2x=5,4

x= 4,5

y= 3, ambulancen kører i 3 minutter


Brugbart svar (0)

Svar #2
31. marts 2016 af mette48 (Slettet)

Det du har skrevet virker noget forvirret og der mangler oplysninger. #2 har tilsyneladende nogle flere oplysninger end du skriver.

Skriv hele den oprindelige tekst her. Hvis der er en tilhørende tegning eller graf, så sæt den ind. Det er meget nemmere at hjælpe dig, hvis vi ikke skal gætte oplysningerne.


Skriv et svar til: Problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.