Matematik

Stamfunktion til f

04. april 2016 af shadyp - Niveau: B-niveau

Hej.

Jeg har fået følgende funktion, hvortil jeg skal bestemme stamfunktionen.

f(x)=8x^3+2x^2-3x+10

a) Bestem en stamfunktion til f

Håber man kan finde hjælp her. Mange tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. april 2016 af 123434 (Slettet)

F(x)=1/4*8*x3+1+1/3*2*x2+1-1/2*3*x1+1+10x+k

F(x)=2x4+2/3x3-3/2x2+10x+k


Skriv et svar til: Stamfunktion til f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.