Fysik

Banekurve

05. april 2016 af Hjælpmangel (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, er der nogen, som kan svare mig på, hvordan luftmodstanden påvirker et objekts banekurve? Og et andet spørgsmål er hvordan luftmodstanden afhænger af hastigheden af et objekt. På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. april 2016 af mathon

     {F_{luft}}^{gnid}=\frac{1}{2}\cdot C_{W}\cdot \rho \cdot A\cdot v^2


Skriv et svar til: Banekurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.