Matematik

m-3=a

07. april 2016 af Mm98 - Niveau: B-niveau

jeg skal beregne dette: a=(m-3)

?jeg er noget så langt indtil videre, men nu er jeg gået i stå. (jeg skal også finde a)

?m-3=a
m=a+3
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2016 af StoreNord

?m-3=a                      Du skal bare læse den fra højre, og skrive den mod højre.               :)


Skriv et svar til: m-3=a

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.