Matematik

Opgave med y=ax+b

08. april 2016 af denforviredeelev (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, er der nogen der kan hjælpe mig med opgave b og c? - jeg har løst opgave a og har fået resultaterne 

a= -24.286

b=202.05

Opgaven er vedlagt, På forhånd tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2016 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2016 af mathon

b)
                   y(6)=a\cdot 6+b

c)
       Løs
                   50=a\cdot x+b      med hensyn til x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2016 af peter lind

b) find y(2013-2007)

c) Løs ligningen y(x) = 50

Lav evt. en graf til kontrol


Svar #4
08. april 2016 af denforviredeelev (Slettet)

er det så rigtigt hvis jeg i opgave b får resultatet = y(6)=56.334? 

Peter lind hvordan laver jeg en graf til kontrol? 

Resultatet er = 6.26


Brugbart svar (0)

Svar #5
08. april 2016 af peter lind

Der findes programmer til det. Du har sandsynligvis et CAS værktøj, som kan. Graph er et program, der kan hente gratis på nettet


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. april 2016 af mathon

Beregn tre støttepunkter 
til den lineære funktion:

                                             f(x)=y=-24{,}286x+202{,05}


Svar #7
08. april 2016 af denforviredeelev (Slettet)

hehe okay :) kan du hjælpe mig med en anden ting også? :) 

f ( x) = -0.009425*x2+5,857*x-899,9

Ved du hvordan jeg gør det i maple? - På forhånd tak 


Skriv et svar til: Opgave med y=ax+b

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.