Matematik

Vektorer i rummet

08. april 2016 af Heineken1 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Håber nogle kan hjælpe med denne opgave (se vedhæftet fil) Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Vektorer i rummet.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2016 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2016 af peter lind

Plan, der indeholder spidsen USA. Lyder mærkeligt. Jeg gætter på at det betyder at planen indeholder punkterne U, S, og A. I så fald kan du bruge at US×UA er normalvektor til planen


Svar #3
09. april 2016 af Heineken1 (Slettet)

Tak. Hvordan kan jeg bribe de andre an? I b) er jeg klar over, at jeg skal bruge formlen for en vinkel mellem to planer, men hvordan kan normalvektoren aflæses fra beta planen? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. april 2016 af Soeffi

#3

\beta:{\color{Red} -\frac{3}{8}}x+{\color{Red} 0}\cdot y+{\color{Red} \frac{1}{4}}z-\frac{1}{4}=0\Rightarrow \overrightarrow{n}_{\beta}=({\color{Red} -\frac{3}{8}},{\color{Red} 0},{\color{Red} \frac{1}{4}})


Skriv et svar til: Vektorer i rummet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.