Fysik

Beregn gassens densitet

10. april 2016 af VI1000 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg skal beregn gassens densitet, når gassen er dioxygen.
Jeg har følgende oplysninger:
Gas har trykket 1,5•105 Pa og temperatur 20ºC.

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. april 2016 af mathon

                     \rho =\frac{p\cdot M}{R\cdot T}


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2016 af GalVidenskabsmand (Slettet)

Idealgasligningen

pV = nRT

Hvis vi så indsætter n = m/M

pV = m/M*RT  <=>

m/V = ρ = pM/(RT)

 


Svar #3
10. april 2016 af VI1000 (Slettet)

Super, tak for hjælpen.


Skriv et svar til: Beregn gassens densitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.