Matematik

endnu en opgave, : )

14. april 2016 af Triiina (Slettet) - Niveau: B-niveau

vedhæftet fil, kunne godt bruge lidt vejledning

Vedhæftet fil: Dok5.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2016 af 123434 (Slettet)

I en model kan udbredelsen af maleria i et bestemt land siden 2007 beskrives ved 

N(t)=709,8/(1+0,844*e-0,828*t)

N=det samlede antal smittede til tidspunktet t(målt i antal år efter 2007)

Bestem det samlede antal smittede i år 2009!

t=2009-2007=2

N(2)=709,8/(1+0,844*e-0,828*2)=611

Der var 611 smittede i 2009

b)

Hvornår er antallet af smittede 700?

N(t)=700

t=4,95(runder op til 5 år)

5+2007=2012

I 2012 vil antallet af smittede være 700

c)

Bestem N'(3) og giv en fortolkning af tallet!

N'(3)=36

N'(3) betyder, at 36 personer bliver smittet med malaria i år 3, dvs. 2010. 36 personer blev smittet med malaria i 2010 i landet


Svar #2
14. april 2016 af Triiina (Slettet)

hold da op :O  


Svar #3
14. april 2016 af Triiina (Slettet)

hvor har du fået de 4,95 fra ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. april 2016 af 123434 (Slettet)

Vha. wordmat


Skriv et svar til: endnu en opgave, : )

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.